One on One is een full service communicatie bureau gespecialiseerd in 1 op 1 communicatie. Persoonlijke communicatie dus. Essentieel voor u als zelfstandige of topsporter. Wij zetten al onze kennis, ervaring en netwerk in om er samen een succes van te maken.


 

Naar meer rendement voor u met

► neerzetten van u als persoonlijk merk
► een persoonlijk ontwikkelingsplan
► algemene 1-mans bedrijfs- en productcommunicatie
► 1 op 1 communicatie

Specifiek voor topsporters:
► sponsoring: werven, houden, binden
► mentale aspecten

Als individu, maar wel met een team

De basis is het belangrijkst. U bent zelf uw merk, uw persoonlijk merk. Hoe ziet die er uit, hoe bouw je daar aan en hoe bouw je die uit. Dat zijn essentiele vragen die wij helpen beantwoorden. Wij helpen u uw ambitie, focus en richting helder te krijgen.
Het wordt per definitie zeer persoonlijk. Een klik, vertrouwen en respect zijn voorwaarden. Zijn die aanwezig dan zijn we op weg naar succes. 
De volgende vraag is: wat doet u zelf en wie haalt u in uw team? U bent goed in een aantal zaken en hebt hulp nodig op de andere gebieden. Naast dat wij u kunnen ondersteunen als klankbord, motivator, inspirator en (mental) coach, zijn wij sterk in communicatie.
Mocht het vertrouwen in ons dusdanig zijn dan kunt u de formatie van uw team aan ons overlaten. Wij zullen er dan voor zorgen dat er specialisten op andere gebieden meewerken die alle voorwaarden kunnen scheppen voor uw succesvolle carrièrre.

Meer weten? Neem contact op of vul het (aan)vraagformulier in

Ga naar onze contact gegevens of het (aan)vraagformulier.