Het One on One team bestaat uit een groep van partners die vanuit hun ervaring, kennis en relatiekring hun bijdrage leveren aan een optimaal resultaat vanuit een topsportgedachte. 

Rob Vos

Oprichter en eigenaar van One on One, Rob Vos, bouwt al sinds 1996 aan een communicatiebureau, met persoonlijke communicatie als speerpunt, dat een onderscheidende brug wil slaan tussen het bedrijfsleven en de sport. Hij combineert het topsportdenken (bewegingswetenschappen met sportpsychologie en economie als specialisaties en nederlands cricketinternational), bedrijfsmatigdenken (MBA, marketing manager en ondernemer communicatie), denken vanuit een ander (marketing manager, klantcommunicatie, specialisatie in persoonlijke communicatie) met zijn passie om mensen (en daarmee bedrijven, overkoepelende organisaties, verenigingen en teams) te laten groeien: 'Making You Grow'.

Michiel Schapers

Michiel Schapers is de voormalige nummer één van Nederland die in zijn carrière als toptennisser de 25e plaats op de ATP lijst bereikte. Hij vertegenwoordigde Nederland elf jaren in de Davis Cup en op de Olympische Spelen van Seoul. Op de Australian Open bereikte Michiel in 1985 en 1988 de kwartfinale.
Op dit moment verzorgt Michiel de coaching van topjeugd en professionals op zowel nationale als internationale toernooien en leidt hij zijn tennisopleiding “tennis voor toppers”. Het uitgangspunt van de opleiding is dat op basis van passie voor tennis, een plezierige trainingsomgeving en een uitgebalanceerd programma gestreefd wordt naar de optimale prestatie. Adviseur van de organisatie is Martin Simek, de voormalige coach van Michiel Schapers.
Met al zijn kennis van en ervaring met toptennis is Michiel dé partner voor One on One als het gaat over tennis en topsportdenken. Samen met Rob Vos verzorgt hij de Tennisclinics en Mental Performance Tennisclinics voor bedrijven die willen ontspannen, leren en presteren.


Eric Kruijning

Eric Kruijning heeft zijn sporen in de golfsport verdiend als Golfprofessional, waarbij hij onder andere deelnemer is geweest aan het KLM-open van 2007. Hij bekleedt de post evenementen en sponsoring binnen het bestuur van PGA Holland (landelijke organisatie voor golfprofessionals) en is clubcoach van de 'rising star' van het Nederlandse golf Joost Luiten. Samen met Rob Vos verzorgt hij de Golfclinics en Mental Performance Golfclinics voor bedrijven die willen ontspannen, leren en presteren.

Willie Palm

Willie van der Ende-Palm is psycholoog (NIP), arbeids- en organisatiedeskundige (MWO) en mediator (NMI-geregistreerd). Zij heeft ruime ervaring als manager, interimmanager en leidinggevende. In een onderwijsorganisatie, in een not for profit organisatie, in commerciële arbodiensten en in een interne arbodienst in een academische setting. Advies, coaching en counseling, conflictbemiddeling en mediation binnen werkgerelateerde of persoonlijke vraagstukken is haar werkterrein.
Zij is adviseur van One on One bij de samenstelling van de Mental Performance Clinics op de onderwerpen samenwerking, communicatie, leidinggeven, organisatie- en persoonlijke effectiviteit, medewerkertevredenheid en werkplezier. Uiteraard kan zij voor u optreden als verlengstuk van de inzichten die met de clinics worden meegegeven.

Meer weten? Neem contact op of vul het (aan)vraagformulier in

Ga naar onze contact gegevens of het (aan)vraagformulier.