Duidelijke uitgangspunten zijn noodzakelijk om uw communicatie met iedere belanghebbende te optimaliseren. Communicatie die ieders belangen dient. De marketingkeuzes zijn de uitgangspunten. One on One helpt u bij het nemen van uw marketingbeslissingen. Daarnaast kunnen specifieke aandacht besteden aan het ontwikkelen, bouwen en uitbouwen van uw (persoonlijk) merk en (persoonlijke) communicatie.

 


Uw sport beter in beeld

De mogelijkheden in sportland zijn legio voor sporters, toeschouwers, liefhebbers, vrijwilligers en sponsoren. Waarom zouden ze zich verbinden aan uw sport? Waarom voelen zij zich betrokken?
Wij kunnen u helpen uw sport intern beter in beeld te krijgen: waar ligt de kracht van uw sport(bond) en waar liggen de (on)mogelijkheden. Sluit wat u biedt goed aan bij alle belanghebbenden? Kortom wij ontwikkelen strategische marketing adviezen voor u als sportbond. Met onze klantcommunicatiekennis en ervaring, gespecialiseerd in 1-op1 communicatie, kunnen wij uw marketingkeuzes een concrete comminicatie-invulling geven.

Topsporter? U bent het product!

Topsporter? U bent het product! Wij helpen u met uw persoonlijke marketing, met het bouwen aan een persoonlijk merk.

Meer weten? Neem contact op of vul het (aan)vraagformulier in

Ga naar onze contact gegevens of het (aan)vraagformulier.