Nodig uw klanten, relaties of collega's uit als (onderdeel van) een Sport en/of Business event. Durf de mentale en technische uitdagingen aan van de golfsport.
Ontspannen met elkaar bezig zijn is het uitgangspunt, maar een zakelijk thema kan altijd worden toegevoegd. De clinic wordt gegeven door professionals. Qua organisatie kunnen wij u alles uit handen nemen en de faciliteiten zijn uitstekend. Al vele mensen hebben ja gezegd, iets voor U?

 

Een golfclinic: van lachen tot doen

Een golfclinic is leuk en serieus, entertainment en leren, bewegen en stilstaan, nadenken en doen, ontdekken en toepassen, communicatie doelstellingen halen en informeel met elkaar omgaan. De keus is aan u waar de accenten komen te liggen.
 

Van sportieve ontspanning tot zakelijke doel

Aan de hand van topsportbeelden wordt in een leuke presentatie het spel uitgelegd. Daarna volgt de praktijk...
Met elkaar ontspannen bezig zijn is het vertrekpunt van de clinic. Het is daarna aan u in hoeverre u uw zakelijke belangen naar voren wilt laten komen. De vele gezichten van de golfsport maken het mogelijk om de link te leggen naar uw zakelijke doel, thema of presentatie van die dag. In overleg maken wij een passende vertaling naar de clinic.


Van uitnodiging tot opvolging

Naast de clinic kunnen wij u alles uit handen nemen. Van uitnodiging tot opvolging. Van presentatiemiddelen tot afscheidsgeschenk. Drank is aanwezig en een maaltijd is geen probleem.


Door: professionals, voor: iedereen

De clinic wordt geleid door Eric Kruijning (professional, clubcoach Joost Luiten) en Rob Vos. Wij garanderen hiermee een professionele invulling aan de (halve) dag, die leuk is voor iedereen, dames én heren, van elke leeftijd en elk niveau.
Een thema dat moet terugkomen in de clinic? De link leggen tussen zakelijke thema's en situaties die in een sport voorkomen is alleen mogelijk als van beiden kennis en vaardigheden aanwezig zijn. One on One heeft die niet alleen in huis, maar is het is ook nog eens waar wij goed in zijn.
 

We kunnen meer: plezier + leren

Sport maakt het mogelijk om het fysieke en mentale te combineren. Het geeft de mogelijkheid om niet alleen plezier en ontspanning te bieden, maar dit te combineren met leren en presteren. U kunt uiteraard alleen voor de sport gaan, maar als u er ook nog eens wijzer van wordt? Dat is toegevoegde waarde!
We kunnen in de clinic of met een lezing de vergelijking trekken tussen werk en golf. Nog een stap verder? Doe een Mental Performance Golfclinic. Dat is plezier en leren in één.

We kunnen nóg meer: plezier + leren + presteren

Rond een cricketclinic met de toegevoegde waarde van de mentale aspecten, kunnen wij u assisteren om dit evenement ook commercieel van waarde te maken. Met onze 1op1 communicatie kennis en ervaring kunnen wij het werven, houden en binden van klanten, medewerkers, sponsors of leden faciliteren en maken tot een evenement met een optimaal rendement.
Wellicht is het sponsoren van een golfgerelateerd evenement of topsporter zelfs een optie voor u.