Duidelijke uitgangspunten zijn noodzakelijk om uw communicatie te optimaliseren. Zeker voor persoonlijke communicatie. Dat geldt voor een bedrijf, product, maar ook voor uzelf. One on One helpt met het ontwikkelen, bouwen en uitbouwen van uw (persoonlijk) merk.

 
Hoe vertaal ik mijn idee, product of bedrijf in een merk?

Weet u waarvoor u staat? Wat zijn de kansrijke product/marktcombinaties? Wie spreek ik als eerste aan? Hoe vertaalt u uw idee in een naam en verbeelding? Weet iedereen waarvoor u staat?
Kunt u dit aangeven in een persoonlijk gesprek met uw klant? Alles moet dan duidelijk zijn, als u 1 op1 gaat. One on One helpt u met het formuleren van uw uitgangspunten en de concrete uitwerking van uw merkcommunicatie.
One on One helpt met het ontwikkelen, bouwen en uitbouwen van uzelf als persoonlijk merk.

 
 

Zelfstandige of zelfstandige Topsporter?

U bent het merk. Dat is héél persoonlijk.  Wie u bent, wat u wilt, waar u goed in bent en wie u wilt benaderen. Het speelt allemaal mee. Wij helpen u met het formuleren van uw uitgangspunten, plan en prioriteiten en werken uit wat uw aan communicatie nodig heeft. De klik is belangrijk. Samenwerken met vertrouwen en respect is voor ons de basis. Wij willen uw succes. Making You Grow ...

Meer weten? Neem contact op of vul het (aan)vraagformulier in

Ga naar onze contact gegevens of het (aan)vraagformulier.