U en uw medewerkers vertegenwoordigen een enorm potentieel aan talent, kennis en vaardigheden. Wordt dat optimaal gebruikt? In de topsport krijgt de mentale prestatie steeds meer aandacht. In de ene sport speelt het meer een rol dan de ander. Hoe zit dat eigenlijk in uw werk? U en uw medewerkers kunnen een hoop, maar komt dat er ook uit? Hoe werkt u nu? Hoe leren uw medewerkers? Kunt u uzelf en uw medewerkers beter voorbereiden?
Een lezing over Mental Performance geeft uw business evenement of sport evenement echt meerwaarde.

 

Naar een optimale prestatie: leren vanuit de sport

Een sportsituatie leent zich bij uitstek om vergelijkingen te trekken met de werksituatie: strategie maken, teambelang, scoren etc., maar interessant wordt het wanneer we gaan praten over waarom de uitvoering de ene keer wel lukt en in een vergelijkbare situatie niet. Heeft u wel eens nagedacht over de mentale aspecten die een rol spelen bij het leveren van een prestatie in uw werk? In de topsport moet men hiermee aan de slag en geeft unieke handvatten om u inzichten te geven. Hiermee kunt u uw voordeel doen, in de werksituatie en zelfs privé.

Sport geeft de mogelijkheid om sprekende voorbeelden te gebruiken. We combineren entertainment met het geven inzichten. De lezingen kunnen worden gebruikt als (onderdeel van) een Sport en/of Business event, voor klanten, potentiële klanten, medewerkers of te werven collega's.


Door Rob Vos

De lezingen worden gegeven door Rob Vos (cricket - exNLelftal - bewegingswetenschappen-psychologie - MBA - marketing - ondernemer), die zijn kennis van en ervaring met topsport én bedrijfsvoering voor u combineert.


Ervaar het ook: doe een Mental Performance clinic

Aanhoren is een, ervaren spreekt nog meer. Doe een mental performance clinic in een tennis-, golf- of cricketsetting.
Rob Vos (cricket) werkt samen met Michiel Schapers (tennis - ex nr. 25 van de wereld) of Eric Kruijning (golfprofessional - clubcoach Joost Luiten - bestuurslid PGA Holland). Andere professionals (zakelijk en/of sportief) worden ingezet afhankelijk van de situatie en de wensen van u als klant.

Meer weten? Neem contact op of vul het (aan)vraagformulier in

Ga naar onze contact gegevens of het (aan)vraagformulier.