Halen u en uw medewerkers alles uit zichzelf? In de topsport krijgt de mentale prestatie steeds meer aandacht. In de ene sport speelt het meer een rol dan de ander. Hoe zit dat eigenlijk in uw werk? Wat valt er van Golf te leren? 
Een Mental Performance Golf Clinic geeft uw business evenement of sport evenement echt meerwaarde.


 

Golf als mentale spiegel: leren vanuit de sport

Een sportsituatie leent zich bij uitstek om vergelijkingen te trekken met de werksituatie: strategie maken, teambelang, scoren etc.. Een groot voordeel van sport is dat het resultaat van een actie vaak direct zichtbaar wordt. Het ervaren daarvan en het ervaren van wat er mentaal aan de hand is geeft unieke handvaten om u inzichten te geven. Hiermee kunt u uw voordeel doen, in de werksituatie en zelfs privé.

Voorbeelden van mogelijk thema's zijn: 'naar een optimale prestatie', leren leren, bedrijfscultuur ervaren,

 

Doel: plezier, leren en presteren

Sport maakt het mogelijk om het fysieke en mentale te combineren. Het geeft de mogelijkheid om niet alleen plezier en ontspanning te bieden, maar dit te combineren met leren en presteren. Een drie-eenheid die voor ons de voorwaarde vormt voor een optimaal evenement.
U kunt uiteraard ook alleen voor de sport gaan. Maar met een zakelijk of mentaal thema? Dat is toegevoegde waarde!

 

Voor wie? Extern én intern

De unieke clinics kunnen worden gebruikt als (onderdeel van) een Sport en/of Business event, voor klanten, potentiële klanten, medewerkers of te werven collega's. Van welk niveau, leeftijd of ... dan ook.

Door Rob Vos en Eric Kruijning

Uniek is onze kennis van en ervaring met topsport én bedrijfsvoering. Deze combinatie zetten wij om in een praktijksituatie waaruit u inzichten kunt verwerven om beter te golfen en 'beter' te werken. De mental performance golfclinic wordt gegeven door Rob Vos (cricket - exNLelftal - bewegingswetenschappen-psychologie - MBA - marketing - ondernemer) in samenwerking met Eric Kruijning (golfprofessional - clubcoach Joost Luiten - bestuurslid PGA Holland). Andere professionals (zakelijk en/of sportief) worden ingezet afhankelijk van de situatie en de wensen van u als klant.

Meer weten? Neem contact op of vul het (aan)vraagformulier in

Ga naar onze contact gegevens of het (aan)vraagformulier.