Je moet de dingen doen waar je energie van krijgt. Wat dat voor ons is, daar zijn wij achter. Making You Grow. Wij stoppen er een hoop energie in, maar krijgen die dubbel terug als u er beter van wordt.
Sport biedt grote mogelijkheden, zowel een zakelijk als menselijk. Wij zijn in staat uw sport beter in beeld te krijgen, interne verenigingscommunicatie te verbeteren, het contact met sponsors aan te boren en te versterken, topsporters te laten groeien en sportevenementen te regelen inclusief het vervoer er naar toe.

 

Uw sport beter in beeld

De mogelijkheden in sportland zijn legio voor sporters, toeschouwers, liefhebbers, vrijwilligers en sponsoren. Waarom zouden ze zich verbinden aan uw sport? Waarom voelen zij zich betrokken?
Wij kunnen u helpen uw sport intern beter in beeld te krijgen: waar ligt de kracht van uw sport(bond) en waar liggen de (on)mogelijkheden. Sluit wat u biedt goed aan bij alle belanghebbenden? Wij kunnen u helpen uw sport extern beter in beeld te krijgen: uw communicatie naar buiten.
Kortom wij bouwen aan uw marketing en communicatie.
 

Relaties. Sponsors. Waar halen wij uw winst?

Het belang, nut of noodzaak van sponsoring hoeven wij u niet uit te leggen. De vraag is hoe werf, behoud, en bind ik ze. Wij helpen u de stap te maken naar een professionele of professionelere aanpak. Door onze kennis, ervaring en netwerk kunnen wij u assisteren in het gehele sponsoring-traject. Van plan, werven, houden en binden van de mensen die u nodig heeft om uw sport of vereniging op een hoger plan te brengen.
 

Efficientere en effectievere verenigingscommunicatie?

Heeft u voldoende leden? En als u voldoende leden heeft, moeten die leden geinformeerd worden en andersom. De commissies binnen de vereniging moeten elkaar op de hoogte brengen en op de hoogte houden. En communicatie moet in het teken staan van clubbinding. Dit alles tegen de laagst mogelijke kosten. Daarnaast is er het contact met externe partijen, zoals bijvoorbeeld de sportbond en sponsors. Met onze ervaring binnen het verenigingswezen, onze communicatieproducten en onze samenwerking met leveranciers van internetbased Leden Management Informatie Systemen hebben wij een totaal concept ontwikkeld waarin alle informatiestromen geintegreerd worden. Op deze manier kunnen wij het rendement van uw verenigingscommunicatie optimaliseren. Van plan tot uitvoering.

Topsporter? Focus op datgene waar u goed in bent, dat doen wij ook

Ga met ons in gesprek. Eerst moeten we beiden er van overtuigd zijn dat we elkaar liggen. Dat er respect is en vertrouwen kan groeien. Eerst een solide basis bouwen.
Een topsporter moet daarnaast mensen in zijn team hebben die er toe doen. Die een meerwaarde hebben en meegroeien. Op weg naar een topprestatie moet die weg vrij en glad gemaakt worden. Wij zijn zelf topsporters geweest. Wij weten wat dat betekent. Nu zijn wij topsporters op het gebied van marketing en communicatie, uw presentatie en representatie. Wij bouwen met u aan u als persoon en uw persoonlijk merk, omdat u zelf de basis bent. Wij doen waar wij goed in zijn: onze topsportbegeleiding. Samen op weg naar uw topprestatie.

Reizen en dan/daar sporten? Kies voor gemak

Wij maken u het gemakkelijk. Geef op wat u wilt doen en waar, en wij doen u een goed voorstel. Kijk ook naar onze eigen arrangementen.

Making You Grow In Business
Focus
Merk in uitvoering
Winst per klant
Rendement per werknemer

 In Business & Sports
Plezier
Leren 
Presteren

 In Sports
Beter in Beeld
Relaties
Contact
Gemak
Representatie, presentatie & prestatie