Je moet de dingen doen waar je energie van krijgt. Wat dat voor ons is, daar zijn wij achter. Making You Grow. Wij stoppen er een hoop energie in, maar krijgen die dubbel terug als u er beter van wordt.
Sport biedt grote mogelijkheden, zowel een zakelijk als menselijk. Wij zijn in staat uw evenement of sportsponsoring een meerwaarde te geven. Met onze Management en unieke Mental Performance clinics gaat u met een heerlijk gevoel naar huis, terwijl u wat geleerd en gepresteerd heeft! Daarbij hebben wij alles in huis om uw relatiebeheer, uw 1op1 communicatie te optimaliseren ...

 

De 3 elementen van een optimaal evenement:
plezier + leren + presteren

Het is onze visie dat een zakelijk evenement of de invulling van sponsoring een optimaal effect kan sorteren als u, uw medewerkers en uw relaties plezier beleven, iets kunnen leren en er een prestatie-element aanwezig is. Wij zijn in staat deze 3 elementen te bieden.  
 

Plezier: sportclinics

In de sportclinics staat voorop dat u het heerlijk naar uw zin heeft. Lekker bezig zijn met uw team, projectgroep, klanten is de insteek. Leuk is dat de clinics worden geleid door (ex)topsporters. Kwaliteit gegarandeerd. Een Tennisclinic of Golfclinic zijn bij velen van u bekend, maar een Cricketclinic is wel uniek. Informeer eens naar de meest individuele teamsport die er bestaat. Ideaal, omdat deze geschikt is voor iedereen van welk niveau ook!
 

Leren: Mental Performance clincs. Mentale aspecten spelen een grote rol in de topsport. En bij u op de werkvloer?

Sport gebruiken we als spiegel. Er zijn vele metaforen te trekken tussen zakelijke thema's als leiderschap, management, strategie, communicatie etc. en sport. Zéér leerzaam wordt het als we u inzichten kunnen meegeven over hoe uw prestatie wordt beinvloed en waardoor! Het unieke van een sportsituatie is dat wij u het daadwerkelijk kunnen laten ervaren, wat het leereffect versneld.
Golf, tennis en cricket worden gebruikt als settings voor de Mental Performance clinics. Deze clinics worden gegeven door toppers in business en sport. Onze ervaring met, en kennis van topsport en de mentale aspecten ervan, gecombineerd met de kennis van management en communicatie maakt dat wij uw evenement of sportsponsoring uniek kunnen maken.
 

Presteren: met uw team of naar uw relaties

Presteren in de clinics geven wij vorm door iedereen het gevoel te geven als winnaar naar huis te gaan. Uit het evenement of uw investering met sportsponsoring moet u ook zakelijk voordeel halen. Wij assisteren u met het optimaliseren hiervan vanuit onze kennis van de sport en sporters aan de ene kant en aan de nadere kant als communicatiebureau met onze 1op1 communicatie specialisatie.
 

Making You Grow In Business
Focus
Merk in uitvoering
Winst per klant
Rendement per werknemer

 In Business & Sports
Plezier
Leren 
Presteren

 In Sports
Beter in Beeld
Relaties
Contact
Gemak
Representatie, presentatie & prestatie