One on One is een fullservice communicatie bureau. Met als uitgangspunt het plan van aanpak verzorgen wij uw communicatiemiddelen. Van grafisch tot digitaal, van logo, correspondentie drukwerk tot persoonlijke gifts.
Specialist zijn we in communicatie situaties waarin het 1 op 1 communicatie centraal staat, zoals gedurende zakelijke evenementen en het gebruik van sponsoring.Algemene communicatiemiddelen

Wij brengen focus en richting aan in uw communicatie. Essentiele elementen om een optimale vertaling te maken naar vorm, inhoud en uiterlijk van uw boodschap naar uw relaties. Onze kracht ligt in de visuele vertaling van uw uitgangspunten. Wij werken graag aan de basis: een passend logo en huisstijl, uitgewerkt naar brochures, magazines en websites. Het geeft een vorm van trots om aan uw basis te mogen staan.

Persoonlijke communicatiemiddelen

Algemene communicatie middelen zijn noodzakelijk en vormen de basis. Uw communicatieplan geeft het belang hiervan aan en daarmee ook het belang van persoonlijke communicatie. Wij zijn gespecialiseerd in die vormen van 1op1 communicatie.

Meer weten? Neem contact op of vul het (aan)vraagformulier in

Ga naar onze contact gegevens of het (aan)vraagformulier.

Klantcommunicatie in detail


 Strategie
CommunicatieScan
Gegevensverzameling & Analyse
Advies
Keuze communicatiemiddelen

 Concept & Ontwerp
Ontwikkeling van de aanpak
Ontwerp en realisatie

 Middelen
Logo
Huisstijl
Offline: Print
Online: WebsitesSpecialisatie


 1 op 1 communicatie